Bij Caresance Classic Car in Voorschoten hangt o.a. deze Alfa GTA van Toine Hezemans, 5 meter breed in de werkplaats.

Aad van Koningshoven

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober a.s. tussen 12:00 en 17:00 uur

wordt  de Zandvoort Art Kunstroute 2023 gehouden en

o.a. ikzelf ben aanwezig op Locatie: LDC (22)/ in Race Café Rabbel

Sinds 1992 werk ik zelfstandig als fotograaf, illustrator en grafisch ontwerper. Ik heb diverse

opdrachtgevers, waaronder de gemeente Zandvoort. Afgelopen zomer waren mijn historische racefoto’s nog te zien op de Zandvoortse boulevard. Ik maakte ook het campagnebeeld van de Half Litre Heroes Formula 3 poster, ter ere van het 75-jarig bestaan van het circuit. Een doek van 20 meter aan de muur naast het Palace hotel met mijn werk. Het is een ‘Straatrace door Zandvoort’ geworden, met  grote Nederlandse racehelden zoals Jan Lammers, Bleekemolen, Slotemaker, Gijs van Lennep en de Luyendijks. In 2022 werd ik gevraagd om een ‘tribute to Max Verstappen’ te maken, die hangt nu ook op de wand naast het Palace hotel.

Naast dit alles heb ik een grote voorraad unieke historische racebeelden, op negatief. Het gaat om races vanaf 1964 in alle raceklassen, ook de Formule 1. Hier zijn prints van te maken op bijna ieder gewenst formaat. Naast mijn werk voor de autosport maak ik ook wanddecoraties voor in huis en kinderkamers. En schilderijen in opdracht, van racewagens tot landschappen, huisdieren, bijna alles kan in overleg! Ik ben heel blij en trots dat mijn werk te zien is tijdens de Zandvoort Art 2023.

Op deze site je veel van m'n werk zien en de mogelijkheden ermee om bijvoorbeeld

uw kantoor, werkplek, kinderkamer etc. mee versieren. Voordeel een muurschildering is permanent maar mijn prints ervan kunnen als behang worden aangebracht 

(kan ik ook eventueel voor je doen) en zonodig weer verwijderd, waarna de print herbruikbaar is!

Voor meer informatie info@aad-design.nl

 

Voor de gemeente Zandvoort mocht een Tribute for Max maken toen hij Wereldkampioen F1 geworden was. Op 4.2x3 meter is hij gemonteerd naast het Palace Hotel, in de lobby hangt een kleine versie.

Als laatste maakte ik een olieverf schilderij in opdracht van een engelse coureur Warren Briggs met z'n McLaren M29 (1 x1 meter)

Hieronder: In het Pop Up Museum van het Zandvoorts Museum in het fraaie oude Raadhuis mocht ik in 2021 een deel vullen met memorabilia uit de verzameling van Michael Bleekemolen, daarbij ook een paar fotowanden gevuld met foto's van de racefamilie Bleekemolen en foto's van mij van F1  gemaakt op diverse circuits in de jaren 90. Hiervan heb ik nog een print 2.50 breed op voorraad. Kan zo 'behangen' worden.